dimarts, 9 de desembre del 2014

Al fred, glühwein

A Ingolstadt i a sota zero poques coses es poden fer fora de casa amb nens, o poca estona es poden fer activitats al carrer. Però tampoc ens podem quedar cada dia a casa ni tampoc fer visites o rebre'n (això ho deixem per al cap de setmana).
Una de les sortides que més ens ha agradat és anar al Wonnemar, una mena de parc d'atraccions d'aigua calenteta, amb zona per als petits i també amb diferents zones per als adults: sauna, piscines diverses, bar, tobogans... Ho vam passar genial, sobretot perquè si hi anem en horari vilanoví allò comença a estar buit.
Ara que ja estan les paradetes del mercat de Nadal muntades amb moltes llums càlides per fer ambient també han posat una pista de gel, per tant, també hem anat a passar fred a patinar un parell de tardes. 

Que bonic!


El paisatge de la ciutat d'aquesta manera és molt bonic i per fi hi ha llum als carrers i no ensopego a cada pas (encara no entenc aquesta dèria estalviadora de tancar els semàfors a les 21h i només posar un fanal cada 2 km). Hi ha façanes decorades, tots els carrers del centre, els arbres, les portes, les finestres..., tot. Quin caliu!
Al mig-guiri li encanta tot el que fem: nedar, patinar, muntar a les atraccions nadalenques fins a l'infinit, així que ja l'hem portat un parell de cops a patinar i que bé ho ha passat! Li ha sortit el gen guiri a tope!

Patiná ná ná, patiná na ná...

Són tan guiris...

Més diners! Non-stop



Jo em prenia un glühwein (vi calent) per necessitat de no morir congelada mentre esperava als guiris, però ells vinga amunt i avall sense pietat per la seva pobra vilanovina solitària, enganxada a una tassa, tota encarcarada. El mig-guiri no volia sortir de la pista, ni fred ni res tenia... Aix, nens, tan monos quan dormen... 

Glühwein, quin invent!

S'està acabant, ups!

Què faig aquí? M'estic gelant!







*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...