dilluns, 29 de setembre del 2014

Oktoberfest

Les festes més grans, i més conegudes, que hi ha per aquí són les de l'Oktoberfest. El tal Oktober va començar el cap de setmana passat, és a dir, ja portem una setmana de birres, i acaba el cap de setmana que ve, quina festassa! Així que no ens queda més remei que adaptar-nos amb els autòctons i celebrar-ho, quin sacrifici... 
A Ingolstadt han muntat una mega-fira amb atraccions d'aquelles de vomitar-ho tot (d'arrojar, que dic jo), paradetes amb menjar hipercalòric divers i una mega-carpa amb música en directe i cerveses mida estàndard: 1 litre de res que té el nom fantàstic Mass (s'escriu amb beta al final). 
Així hem participat:

1. L'entrada a la Fira, una fireta de reeeees, i alguna de les atraccions, tot mida made in Germany: 

Tantes paradetes per comprar!!


Hem d'encolomar el Sander i pujar a tot!




2. El mig-guiri s'ha polit la nostra pasta de tot el mes en pujar 2876453 vegades als cotxes i tractors, a tots.

Quan condueixo ignoro a mons pares


3. Vam anar a la carpa a escoltar la música i a tastar una birreta. Al Sander no li va encantar la música al principi, després es va acostumar als vestits i al ritme alemany i va acabar ballant-ho tot:

L'orquestra patxanguera

Com mola la cançó, nen


4. El guiri i una servidora en acció. Jo necessitava les dues mans per agafar la gerra i els cambrers/es en portaven 4 en una mà, asdfghjk!!

El guiri loves birra

Des que era adolescent que no em demanava una gerra de litre

Hi he anat un parell de tardes i encara hi tornarem, amb companyia si pot ser, perquè jo he de pujar en algunes atraccions d'aquestes!!


*



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...