divendres, 23 d’agost del 2013

Agost, Festes Majors


Es nota que estem tots de vacances perquè és la primera entrada d'agost. Que bones són sempre les vacances... Encara fa moltíssima calor però no importa quan no treballes.
El mig-guiri ens està deixant dormir i tot, es lleva cap a les 9 ja que a partir dels 11 mesos va deixar de fer la dormideta del matí-migdia; amb la calor va començar a despertar-se més tard, fantàstic! Ara només fa migdiada després de dinar.
Aquest mes d'agost hem fet el típic de les vacances: platja, festa major, piscina, passejar i suar, suar molt. Per sort a casa tenim aire condicionat...

- La primera festa que ha arribat és Festa Major de Vilanova. Vam posar el domàs de la Geganta grossa al pati de davant, ens vam vestir de blanc (com toca), i vam anar a veure el cercavila, però el mini-guiri, fent de guiri totaaal, va estar plorant sense parar: no li agraden el focs i trons dels diables, ni tampoc els dels dracs.


Blancs, blanquets


La Geganta mola


Papa, tinc por...


Després ens vam trobar els amiguets i vam veure la Mulassa, els gegants i els balls que sí que van tenir èxit i li van agradar amb les musiquetes i les ballarungues . Al final, cap a casa que estava rendit després de tantes emocions noves:

Sander i Rita

Tots els gegants

Mama, entrem ja a casa



- Pocs dies després va venir la Festa Major de la Geltrú, la del barri familiar, i ho vam tornar a intentar. No calia insistir, desastre total: al mig-guiri no li agrada gens el foc i menys el sorollàs dels petards.
Estic plorant...

Els gegants de la Geltrú



El padrinet mola


Diuen que els nens canvien i que segurament més endavant ja no li faran por. Ja veurem perquè és veure els Trabucaires i recordar el terror que em feien a mi durant molts anys, hehe...



*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...