dimecres, 13 de febrer del 2013

Animacions infantils

Fa uns dies vaig rebre un mail de la Marisa informant-me de l'empresa d'animacions infantils que ha muntat. Ella és mare també i a estones lliures ens escriu perquè donem a conèixer la seva feina.
Ella es dedica sobretot a la zona de València, però unes amigues seves fan les festes a Barcelona.

Us deixo les diferents animacions i activitats per a nens que realitzen, un munt d'activitats ben variades i adients a totes les edats:

Animacions Infantils Pim Pam

Som una empresa d'animació infantil i organització de festes infantils a València, Alacant i Múrcia, i els seus voltants, amb pallassos, mags, titelles, animadors infantils, Pare Noel, Reis Mags, ...

Realitzem animacions de festes infantils a domicili per col·legis, ajuntaments, aniversaris infantils, comunions, casaments, batejos i allà on hi hagi públic infantil.
En Animacions Infantils Pim Pam comptem activitats molt divertides que a continuació descrivim breument.

- Animació-base:
Comencem amb un petit sketch introductori per presentar els personatges (sempre disfressats) i, de manera còmica, explicar i motivar l'activitat.
Seguim amb jocs: la part dinàmica de l'activitat amb cançons, jocs cooperatius, per equips, música, gimcanes, jocs de pistes... Per a nosaltres és fonamental que els nens estiguin actius tot el temps.
A continuació, pintacares: maquillatge de cara per convertir-nos en princeses, Spiderman, papallones, gats... Els encanta.
Acabem amb... globoflèxia!: Fem figures amb globus allargats (gossos, espases, corones, flors, ocells, micos...). La deixem per al final per ser la favorita dels nens.
Per a totes les edats.

- Animació base + màgia (màgia-animació):
El mateix que a l'animació base més uns 20 minuts de màgia per a nens, fàcil de seguir i d'entendre, molt participativa. Es divertiran al mateix temps que es queden bocabadats.
A partir de 4 anys (la nostra activitat estrella).

- Animació-base + contacontes (contacontes-animació): 
El mateix que en l'animació base més uns 20 minuts de contacontes participatiu i adaptat a les edats dels nens.
Ens convertirem en pirates, fades, dofins..., tocarem la lluna, arribarem fins a la fi del món, i sense moure'ns de la nostra imaginació.

De 3 a 8 anys

- Animació-base + guinyol (guinyol-animació): 
El mateix que en l'animació base més uns 20 minuts d'un teatret de guinyol interactiu.
En els nostres contes tradicionals i moderns els nens vibraran amb les aventures, persecucions i ensenyaments de les entranyables titelles.

De 2 a 8 anys

- Minidisco (1h 15 min):
Una animadora realitzarà una sèrie de coreografies, balls, jocs cooperatius i de moviment amb la temàtica d'algunes de les sèries infantils de moda: Monster High, waka-waka, high school musical, aneguet lleig, 3 +2, Lady Gaga, Rihana, Beyoncé... S'inclou equip de so amb música de les sèries. L'animadora va caracteritzada i es pot fer una estoneta de màgia amateur (15-20 min inclosos en el preu) per acabar.

Des 7-8 anys fins els 12-13 (per als més petits, a la resta d'animacions també incloem balls, cançons, música... més adaptats a les seves edats).


De 2 a 6-7 anys

- Cantajocs (1h 15 min):

Comencem amb un petit sketch introductori per presentar els personatges (sempre disfressats) i, de manera còmica, explicar i motivar l'activitat
Els cantajocs estan de moda i pràcticament tots els nens els ballen i coneixen. En aquest punt incloem els més populars o els que més us agradin: chuchua, la tassa, el tallarina, l'elefant, la forma de caminar.... perquè els nens, ballin, juguin i es diverteixin
A continuació, pintacares: maquillatge de cara per convertir-nos en princeses, Spiderman, papallones, gats... Els encanta.
Acabem amb globoflèxia!: Fem figures amb globus allargats (gossos, espases, corones, flors, ocells, micos). La deixem per al final per ser la favorita dels nens.
Igual que en l'animació base, podem afegir a aquesta animació una estona de màgia, contacontes o teatret de guinyol amb titelles. La durada i preus són iguals.


 De 8 a 14 anys

- Animació + màgia professional (1h 15 min)
Aquesta és una activitat adreçada als nens "grans", els de 8-14 anys als quals els queda petit pintacares i globoflèxia.
Comencem amb una presentació simpàtica, seguim amb uns quants jocs tipus gimcana, jocs per equips i culminem amb una bona actuació de 30 minuts de màgia professional

- Màgia professional (50 min-1h):
Actuació d'un mag professional "sense gat amagat". Jocs visuals, petites rutines amb música, desaparicions, aparicions, levitacions, endevinacions..., buscant l'ajuda del públic, la participació, la riallada i, sobretot, la il·lusió. (Possibilitat de fer una sessió de globoflèxia per finalitzar).

A partir de 4 anys

- Contacontes o guinyol professional (45 min aprox):
Durant uns 45 minuts un professional ajudat de diversos materials tipus vestuari, imatges, titelles... farà una explicada variada o centrada en un tema. L'activitat està més dirigida a grans grups en teatres i centres culturals però es pot realitzar en esdeveniments particulars i en petits grups.



Telèfon: 653939968
info@fiestasinfantilesvalencia.es
www.fiestasinfantilesvalencia.es

- A Barcelona el contacte és:

www.animacionesjajejijoju.es

Tel: 644 11 80 20




I per acabar, una foto del grup:




*



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...