dimecres, 19 de desembre del 2012

Un regal original

Un regal preciós, un record per a tota la vida és fer un reportatge del nadó. Jo li vaig fer quan tenia 11 dies amb la Gemma Sivill perquè m'encanten les seves fotos i perquè la conec de fa moooolts anys ;)
Així que el petit lekker ding va fer de model i nosaltres també, jo amb cara de son eterna i pinta de homeless veterana; el pare, en canvi, orgullós i fresc com una rosa, però aquest home no és d'aquest món? Ohmaigod, que dur va ser el primer mes...
El Sander es va portar molt bé, dormia i es deixava fer: cama cap aquí, braç cap allà, boqueta sexy, pose de nen interessant..., fins que li vam treure el bolquer i va voler pixar aquella manteta verda tan mona. Després va deixar escapar una glopada i una caqueta damunt el llit. Típic.
Ara la Gemma està a la recta final del seu embaràs, la Júlia arribarà en menys d'un mes! Així que si voleu tenir un record com aquest o fer un detall original per Nadal o Reis o aniversari no dubteu en regalar una preciosa sessió de fotos. Aquí una mostra d'algunes de les moltes fotos que ens va fer:




Després vam fer unes ampliacions que queden boniquíssimes:






També hem aprofitat les fotos per fer, a mà, unes postals de Nadal moníssimes per a la família:




Uf, com va creixent el bitxet!


*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...